Get Adobe Flash player

Szexuálterápia, párterápia

Budapesten rendelek mint szexuálpszichológus, szexológus, párterapeuta. A rendelés a belvárosban történik, a Baross utcában a Kálvin térnél, mind tömegközlekedéssel, mind autóval könnyen és gyorsan megközelíthető helyen.

A rendelésre pontos időpontra lehet érkezni. Emiatt a várakozás kizárt, mert az adott időpont az adott páré vagy személyé, így a megbeszélt időpontban minden esetben, kivétel nélkül el tudjuk kezdeni az alkalmat. Hasonlóképpen az alkalom teljes ideje zavartalanul a miénk, a következő pár vagy személy szintén egy órával később egy konkrét időpontra érkezik, így a teljes alkalom zavartalanul az adott pár vagy személy rendelkezésére áll.

Bejelentkezni, érdeklődni, időpontot kérni a fenti e-mail címen lehet.

Mint szexológus, a szexuális és párkapcsolati problémák számos változatával találkozom. Ezek többségénél érdemes szexológus segítségét kérni, mert a szexológus tanácsadó vagy terápiás segítségével az esetek nagy részében a szexuális és párkapcsolati problémák megváltoztathatóak. Természetesen ehhez a személy, illetve pár személyes részvétele, aktív tevékenysége, pszichológiai értelemben vett munkája szükséges, a szexológus csak ezzel együtt tud segítséget nyújtani.

 

Füredi Krisztián
szexológus, szexuálpszichológus

 

 

 
Hogyan kaphat segítséget:
 
A párkapcsolati nehézségek, szexuális zavarok, szexuális problémák jelentős része rövidebb-hosszabb pszichológiai tanácsadás illetve párterápia során megszüntethető. Amennyiben úgy érzi, hogy pszichológus, szexológus, szexuálpszichológus, párterapeuta segítségre van szüksége, és szeretne bejelentkezni, időpontot kérni, akkor a fenti Kapcsolat, elérhetőség menőpontra klikkelve fel tudja venni velem a kapcsolatot.
 
 
 
Ha szeretne rendszeresen pszichológiai, szexuálpszicholgia és párkapcsolati témájú írásokat, gondolatokat olvasni, akkor érdemes lap alján található Facebook oldalra feliratkozni vagy ide klikkelni: